Friday, April 24, 2009

KELUAR ASRAMA !!!!!

Kepada pelajar2 TESL Cohort 5,
Anda dikehendaki mengosongkan asrama selewat-lewatnya pada :

25 APRIL 2009 ( Jam 4 ptg)..

Sila pulangkan kunci kepada Penyelia Asrama..


Siapakah kami ini?
Binatang peliharaan kamu?
Balaci kamu?
Sohchai kamu?

Kami akan tetap mengosongkan asrama..
X perlu sampai menghalau kami..

Apakah dosa kami sebenarnya?
Ada ke di antara kami ini yang merogol anak perempuan kamu?
Ada ke di antara kami ini yang mengorat bini/laki kamu?
Ada ke di antara kami ini yang mengambil hak kamu?

ADA KE ??

Walaupun kami ini anak tiri dalam institut,
Kami masih ada maruah dan harga diri..

Warden selalu cakap psl common sense..
Pegi jahanam dengan common sense..
Kechek besa tahi dari jubo..
rupe laknat..

Ada di antaranya yang mempersoalkan tentang DUIT ELAUN yang kami terima..
LAyak ke awk dpt duit elaun?
layak ke awk gunakan duit org2 bayar cukai?

skng ni aku nk tny balik...
layak ke korg dpt duit gaji tiap2 bulan?

itu blom duit elaun budak2 yg dikebas..
BANGSAT punya manusia..

satu kplae ko kebas RM 200..
kalo 100 org, dh 20ribu..

mmg hidup makan duit haram jek la..
sbb tu xpenah puas..
pantang ada, sume nk kebas..

Pegi JAHANAM la wei..

Kesabaran ada tahapnya..
kalo dh smpi mcm ni keadaanya,
mmg sengaja mencari pasal...

here, u have the authority..
outside, u are just the same with me..
Kalo btol bagus sangat, meh kita 1 by 1 kt luar...

Remember this,
What goes around comes around ...






17 comments:

LonggoxAjma'in said...

panas, pedas dan tepat ke arah bulleyes...
tepat dan padat..

Mr Zakwan Johan said...

lahanat mana la yang tampal notis ni......
kitorang bayar yuran asrama sampai hujung april la wei.....
so, selagi 1 Mei belum menjelma, kitorang masih ada hak untuk menjejak kaki di sini.....

Mohd Nasri Md. Nasir said...

wahhh..
apabila bob sudah bersuara..hehe

Bob Ziq said...

haha..
terima kasih rakan2 atas sokongan padu..

CaPiT said...

2 psl la ak keding smpai skrg..........

Mr Zakwan Johan said...

capit, aok tu memanbg dilahirkan keding.....
makanla 8 pinggan nasik sehari pon....
keding gak....
hahaha.....
jangan marah capit.....

CaPiT said...

haha...xpe...papa bulat!!!!muahaha

junilaila azhar said...

da name pn baharom laknatullah.. mmg lahanat la.. masing2 da phm..spirit of 'wat bodo' must be raised up... caiyok2!!!!

Bob Ziq said...

haha..
hell yeah..
the act of 'ikot mu la nate'...
must be applied..

✖₪ F A R H A N I ₪✖ said...

hoho. marah nmpk?

pau laa mereka balikk

Jalak Lenteng said...

aku bersumpah....by the time aku menapak kuar nk balik t....akan aku ludah 3 kali....tuk sistem pentadbiran...tuk kepala haram tu dan tuk mereka yang takut menggunakan kuasa mereka menegakkan benda yang betul....klu de duit aku diseleweng x kan aku halalkan walau sesen....dan aku x kesah klu ko x nk halalkan pape ilmu klu de korg bg....susah2 kite bertembong je la je kat neraka t...

khaL_eLLa said...

calm down bro...

Shahriza said...

bob...nk gwa hentak muka diorg x bob?
gagagagagagaagagga

YAB Aie said...

siapa makan laksa johor. x mungkin rase laksa penang.

siapa naik wira atap kurap, jgan jeles ngan pajero intercooler turbo

kalu nak bertumbuk x kan abis, tapi nak test... aku menyambut bagai menatang taik org berjawatan lebih tinggi...

siapa terasa?????!!!! em em jeno

Bob Ziq said...

jeno?
siapakah itu?
hahaha..

wira atap kurap? ooo mesti yg parking depan on the run pastu owner dia yg berambut mcm bulu ketiak menikmati maggie cup..

Joseph said...

hahaha aku mmg x suke perwatakan seperti itu yang makan megi cup di on the run bile sengkek di hujung bulan..

bahkan rakan sejawatannya pun cakap dia hampeh.. apa lagi yang kita boleh cakap..

Sakti Arjuna said...

Kenapa dengan jeno?Adakah dia ditangkap pihak berkuasa baru2 ini?Adakah dia menyokong Hindraf?Apa kena mengena Asrama dengan On The Run?Ingat On The Run ingat Ramadhan..

Apapun..terima kasih kepada pemilik Pajero Turbo kerana sudi membawa kawan ke Giant Southern City untuk membeli makanan tambahan..